Individuelle forløb

Vi tilbyder individuelle forløb, som kan hjælpe dig med at designe dit ideelle arbejdsliv. Vi tilbyder bl.a. jobcoaching, outplacement/genplacering, hjælp til udvikling af ansøgningsmateriale samt forberedelse til jobsamtaler, mv. Alle forløb tilpasses den enkelte kandidat og priser aftales individuelt.

Kontakt Rolf 29276446 eller Sophie 29453955 for yderligere oplysninger eller se mere på vores respektive hjemmesider.

Rolf Bangsgaard

Rolf Bangsgaard: Jeg er uddannet  certificeret coach, har en HD(A/U) og  diplomuddannelser i ledelse og økonomi fra INSEAD og CBS SIMI. Jeg har endvidere masser af praktisk erfaring med ledelse, lederudvikling, innovation og rådgivning fra lederstillinger i bl.a. The Walt Disney Company, Egmont og Læger uden Grænser.

Med udgangspunkt i egne erfaringer og koncepter har jeg stiftet konsulenthuset RäForm, der hjælper mennesker med at realisere deres fulde potentiale i arbejdslivet - bl.a. gennem performance coaching, ledersparring og lederudvikling. Læs mere her.

RäForm hjælpe også mennesker der skal videre i arbejdslivet. Det kan f.eks. ske gennem personlige, skræddersyede outplacement/ genplaceringsforløb eller jobcoachingforløb. Hos RäForm kan man endvidere få hjælp med udvikling af cv, ansøgningsmateriale eller få målrettet sparring inden den næste vigtige jobsamtale. Læs mere her.

Så, hvis du har brug for et outplacementforløb, eller hvis du har brug for støtte til at forløse dit fulde potentiale i dit nuværende arbejdsliv er du velkommen til at kontakte mig på rolf@raform.dk

Læs mere om RäFom

Sophie Dam

Sophie Dam: Jeg kan hjælpe dig videre med next step uanset hvor i ansættelsesforløbets livscyklus, du er. Det kan du læse mere om her. Blandt mine spidskompetencer er, at jeg er god til at hjælpe folk med at få tingene sagt – også på skrift. Så uanset hvilke tema, du bøvler med, så kan jeg hjælpe dig videre, hvad end det er med at skrive ansøgninger, der får dig til samtale eller at træne din jobsamtale-muskel. Det uddyber jeg her.

Jeg er indehaver af Engage CPH, hvor jeg bl.a. arbejder som tekstforfatter og karrierecoach. Her kan du læse en Q&A om, hvordan du kan bruge en karrierecoach. Jeg er cand. comm. og har arbejdet indenfor rekruttering, HR og kommunikation i over 20 år. Med adskillige certificerede coachinguddannelser og mange tusinde coachingtimer i rygsækken har jeg med andre ord prøvet det her før. Jeg går lige til stålet – og passer godt på dig undervejs! Læs her om mit faglige fundament.

Du kan kontakte mig på sophie@engagecph.dk, hvis du har brug for hjælp til f.eks. ansøgning, CV, hjemmeside, nyhedsbreve, mv. Jeg kan naturligvis også hjælpe dig med coaching og afklaring.

Se mere på www.engageCPH.dk

Om os

Vi har begge været i den ubehagelige situation at miste vores job. Job, som vi var glade for, med skønne kollegaer og fede opgaver, der talte til vores respektive selvforståelser, og gav os mening og mål.

Pludselig sad vi ved foden af træet, og stigen til træhytten var hevet op. Nøglekortene inddraget. Farvel og tak. Begge blev vi hvirvlet ind i den malstrøm af følelser, hvor forvirringen fylder mest, og hvor tankerne gør nærmest ondt:

Hvem er jeg så nu? Hvad kan jeg overhovedet? Hvad vil jeg? Er jeg god nok? Hvad skal jeg gøre? Hvem vil have mig? Hvad har jeg at byde ind med?

I parallelle forløb fandt vi af hver vores kringlede vej frem til netop det arbejdsliv, der er ideelt for os. Efter mere eller mindre gode oplevelser med outplacementforløb, terapi, coaching og rådgivning lykkedes det os begge at skabe nye rammer for vores arbejdsliv, der er bedre, end dem vi forlod.

Trods blå mærker på egoet holdt vi ryggen rank. Vi havde begge en oplevelse af, at den proces, det er at genstarte sit arbejdsliv, kunne gøres til en langt mere positiv, inspirerende og livgivende oplevelse end det rod, vi selv havde oplevet. Derfor har vi skrevet denne bog. Den er skrevet med hjertet, og selv om man ofte her i livet må gøre sig sine egne erfaringer, håber vi, at nogen derude kan drage nytte af vores.

Måske talte bogens titel til dig, fordi du trænger til, at der skal ske noget nyt og positivt? Måske har du været i det samme job i årevis og keder dig ærlig talt? Du savner måske at brænde for dit arbejde, at have det sjovt, at føle dig dygtig, at sætte alle dine talenter i spil? Eller måske er du blevet fyret sammen med 25 millioner andre på verdensplan i forbindelse med coronakrisen? Måske har du rundet de 40 år og skal vælge mellem at købe en rød sportsvogn eller denne bog?

Måske trænger du simpelthen bare til afklaring og overblik?

Hvad end du er overvældet af dine mange muligheder eller undervældet af dit liv lige nu, så mener vi, at der er håb at hente i den proces, vi tilbyder i Genstart dit arbejdsliv.

Mød os på slap line...