Er du journalist, podcaster, blogger eller lign. kan du kontakte os her, hvis du vil have vores input til din historie.

Genstart dit arbejdsliv i Go’Morgen Danmark

Nyt job under corona?

Den 8. september 2020 gav vi gode råd bl.a. til de mange corona-opsagte i Go’ Morgen Danmark under overskriften: ”Sådan kommer man videre efter en fyring”. Her peger vi blandt andet på, hvor vigtigt det er ikke at skamme sig over at være ledig. Jagten på et nyt job kan lede dig til et mere autentisk arbejdsliv, hvis du er åben i din jobsøgning. Programmet kræver abonnement på TV2 Play

Se mere her: Go’Morgen Danmark 

presse

KøbenhavnerLIV

Genstart dit arbejdsliv-interview med Københavnerliv på Kanal Hovedstaden

Annabell Pejah Bennekow fra Københavnerliv stiller skarpt på bogen, hvordan den kom til verden samt hvem der kan bruge den til hvad. Lær mere om, hvordan du kan genstarte dit arbejdsliv på dine præmisser og få (mistet??) arbejdsglæde tilbage. Programmet sendes på Kanal Hovedstaden i dit fjernsyn og på YouTube. Se interviewet nedenfor.

Frederiksborg Amtsavis – Erhverv Nordsjælland

Find handlekraft til jobsøgning

Sophie og Rolf taler med Marianne Due Jensen om hvordan man kommer bedst videre efter en fyring. Først og fremmest: Husk at du ikke er alene. Måske har du brug for karriererådgivning til at finde arbejdsglæden med et nyt job. Måske er du allerede klar til at finde handlekraften frem og skabe dit autentiske arbejdsliv. Læs artiklen her.

jobsøgning genstart

Om:Væltning

Omvæltning i hverdagen: at blive ledig

Camilla Christensens podcasts fokuserer på livets omvæltninger. Vi taler bl.a. om hvorfor vi har skrevet bogen som et bud på at kunne håndtere den omvæltning det er at blive fyret. Det er blive ledig og skulle i gang med en jobsøgning kan være uoverskueligt – men husk at du ikke er alene i processen!

Lyt med her: Om:Væltning Podcast

presse genstart

ALT for Damerne digital

Karriererådgivning til dig der har oplevet en fyring

I oktober udkom vi som klummeister i ALT for Damerne digital, hvor vi skriver om ikke tage en fyring personligt, men at tage sin power tilbage. Gennem rådgivning og/eller afklaring af personlige og faglige kompetencer, kan du tage styringen tilbage og skabe dit ideelle arbejdsliv. Læs med her

karriererådgivning

Vanløse LIV

Genstartskonceptet

Chili Djuurhus har været forbi til en kop kaffe i Vanløse og en samtale om, hvad det er for en bog, Rolf Bangsgaard og Sophie Dam har skrevet, og hvad man kan bruge den til. Bliv klogere på, hvordan du som ledig kan få værktøjerne til at skabe dit autentiske arbejdsliv.

Læs mere her: København LIV

genstartskonceptet

Kanal Roskilde

Ledig og klar til et autentisk arbejdsliv

I dette program fortæller vi om bogens tilblivelse, hvem den henvender sig til og hvorfor en fyring også kan ses som en mulighed for at få et mere autentisk liv. Starten på noget nyt er altid svær, men ved at få afklaring omkring dine kompetencer bliver du klædt på til at genstarte dit arbejdsliv på dine præmisser.

Se mere her: Pia Kloster har gæste

ledig og klar til et autentisk arbejdsliv presse

Genstart dit arbejdsliv Go-Card

I oktober 2020 havde vi 33.000 Go Cards ude på 540 cafeer og biografer over hele landet med en opbyggelig besked: ”Du er FUCKING fantastisk!” På bagsiden stod med småt: Hvorfor ikke leve dit fedeste, mest autentiske og ideelle arbejdsliv? Vi syntes egentligt, at det er en besked, der er værd at dele – især i disse corona-tider, hvor de fleste af os ærlig talt godt kan bruge lidt opmuntring og sunshine. 

genstart dit arbejdsliv presse