k

 

Genstart i pressen

Er du journalist, podcaster, blogger eller lign. kan du kontakte os her, hvis du vil have vores input til din historie.

Go’Morgen Danmark

Den 8. september 2020 gav vi gode råd bl.a. til de mange corona-opsagte i Go’ Morgen Danmark under overskriften: ”Sådan kommer man videre efter en fyring”. Programmet kræver abonnement på TV2 Play

Se mere her: Go'Morgen Danmark 

KøbenhavnerLIV

Genstart dit arbejdsliv-interview med Københavnerliv på Kanal Hovedstaden

Annabell Pejah Bennekow fra Københavnerliv stiller skarpt på bogen, hvordan den kom til verden samt hvem der kan bruge den til hvad. Programmet sendes på Kanal Hovedstaden i dit fjernsyn og på YouTube. Se interviewet nedenfor.

https://youtu.be/d-LTEKXfQqI

Frederiksborg Amtsavis - Erhverv Nordsjælland

Sophie og Rolf taler med Marianne Due Jensen om hvordan man kommer bedst videre efter en fyring. Læs artiklen her.

Om:Væltning

Camilla Christensens podcasts fokuserer på livets omvæltninger. Vi taler bl.a. om hvorfor vi har skrevet bogen som et bud på at kunne håndtere den omvæltning det er at blive fyret.

Lyt med her: Om:Væltning Podcast

omvaeltning_Foto

ALT for Damerne digital

I oktober udkom vi som klummeister i ALT for Damerne digital, hvor vi skriver om ikke tage en fyring personligt, men at tage sin power tilbage. Læs med her.

ALT_Foto

Vanløse LIV

Chili Djuurhus har været forbi til en kop kaffe i Vanløse og en samtale om, hvad det er for en bog, Rolf Bangsgaard og Sophie Dam har skrevet, og hvad man kan bruge den til.

Læs mere her: København LIV

Rolf_Sophie_KbhLiv_Foto

Kanal Roskilde

I dette program fortæller vi om bogens tilblivelse, hvem den henvender sig til og hvorfor en fyring også kan ses som en mulighed for at få et mere autentisk liv.

Se mere her: Pia Kloster har gæste

Go-Card

I oktober 2020 havde vi 33.000 Go Cards ude på 540 cafeer og biografer over hele landet med en opbyggelig besked: ”Du er FUCKING fantastisk!” På bagsiden stod med småt: Hvorfor ikke leve dit fedeste, mest autentiske og ideelle arbejdsliv? Vi syntes egentligt, at det er en besked, der er værd at dele – især i disse corona-tider, hvor de fleste af os ærlig talt godt kan bruge lidt opmuntring og sunshine.

A4 Arbejdsliv

Man siger, at få ting er så lærerigt som en krise. Her er fem gode råd til hvordan man kan vende coronakrisen til noget positivt fra Rolf og Sophie til læserne af A4 Arbejdsliv. Læs artiklen her.
A4_Logo
Genstart dit arbejdsliv Sophie & Rolf