Genstart dit arbejdsliv: Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din indbakke


Om Genstartskonceptet

Er du ledig og drømmer om at skabe dit bedste arbejdsliv? Savner du udvikling og forandring – og en hverdag på dine præmisser? Bare rolig, du er ikke alene! Vi har begge været i samme båd som dig.

Vi stod hver især efter en fyring som to spørgsmålstegn. Vi mærkede skammen ved at blive fyret, tvivlen på egne evner og usikkerheden over, hvad fremtiden måtte bringe.

Men efterhånden som processen med at skabe et nyt arbejdsliv tog form, fandt vi hver især vores vej til en karriere, der på hver sin måde opfylder de behov, vi har efterspurgt i tidligere jobs.

Derfor deler vi nu ud af vores personlige erfaringer, der førte til en komplet genstart af vores arbejdsliv. Få rådgivning og værktøjer til at afklare dine personlige og faglige kompetencer, så DU kan komme i gang med et leve dit mest autentiske liv.

Udvikling og afklaring leveret til din indbakke

Med udgangspunkt i blandt andet design thinking princippet og en række konkrete modeller og værktøjer, skriver vi om emner som for eksempel:

  • At genfinde og skabe arbejdsglæde
  • Udvikling af kompetence CV
  • Hvordan et outplacement forløb kan være en vej frem
  • Om at finde balancen med din personlige ikigai
  • Hvordan det ideelle arbejdsliv ser ud
  • Hvad karriererådgivning kan give din jobsøgning

Vi bilder os ikke ind, at vi er eksperter i dit bedste arbejdsliv. Det bliver du selv, når du åbner værktøjskassen og er klar til at finde de redskaber frem, som det kræver at skabe positive forandringer i din karriere. Dit autentiske liv venter på dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej – vi ses i din indbakke!

Rolf Bangsgaard og Sophie Dam

Læs mere om vores personlige baggrund for genstartskonceptet her.